Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

El PP critica ara el projecte de Els Clots que és públic des de gener

La Segona Fase actua en tres carrers. Els tècnics determinen que amb la subvenció de la Diputació sol es pot dur a terme aquesta actuació.
04/08/20
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El mes de gener passat es va anunciar i va publicar l'actuació de la segona fase del barri de Els Clots, un projecte realitzat amb una subvenció de la Diputació i que amb 132.385 euros que servirà per a millorar el clavegueram, els embornals, les voreres, l'asfaltat i l'accessibilitat dels carrers calles Pintor Laporta, Pare Vitòria i Llibertat. Aquest projecte realitzat pels tècnics municipals, que van ser els que van valorar que es podria realitzar amb eixa quantitat, ha sigut criticat pel Partit Popular quasi set mesos després de la seua publicació. Ha passat tot l'hivern, mesos de confinament i no ha sigut fins ara que han vist en què consistia aquesta actuació.

La notícia va ser publicada el 16 de gener i es va facilitar el pla dels carrers en les quals s'anava a actuar a tots els mitjans de comunicació i Associació de Veïns. Va ser publicat tant en les xarxes socials com en la web municipal, on es pot comprovar el tram en el qual s'anava a actuar https://www.alcoi.org/ca/portada/noticias2/noticia_0922.html. Així mateix, cal ressaltar que tots els grups polítics estan en les Meses de Contractació.

“Que algun veí no conega el projecte és normal, però no és normal que el portaveu del Grup Municipal del PP no conega el projecte el que demostra el seu poc interés per conéixer l'activitat que es realitza a l'ajuntament. És curiós que durant tant de temps haja estat el projecte publicat i si tan malament ho veuen, no hagen dit res. El PP ens acusa de manca de transparència i ací podem veure que el seu interés no és treballar i estudiar els projectes, la seua intenció és criticar al PSOE i una vegada més als tècnics municipals, ja que amb les seues declaracions donen a entendre que no saben fer el seu treball i que amb eixa subvenció es podria haver actuat en tots els carrers. Convide als regidors del Partit Popular al fet que realitzen quan hi haja plaça les oposicions corresponents per a optar a entrar com a enginyers municipals per a realitzar ells els projectes, perquè pel que sembla saben més que els tècnics de l'ajuntament. Mentre isquen aquestes places el que podrien fer és llegir els projectes que es publiquen en el moment i no set mesos després. Han demostrat que no fan el seu treball quan correspon i que amb la condició d'atacar-nos utilitzen qualsevol argument, una vegada més ha sigut el tècnic, cosa que és habitual i que considere injust perquè per a mi l'ajuntament compta amb un personal tècnic excel·lent", explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Martínez.

“Els tècnics municipals van determinar que amb la subvenció es podia realitzar eixa intervenció. Una vegada més tenim un grup municipal que sap més que ningú. Jo no sóc tècnic però tinc tota la meua confiança depositada en aquestes persones i els done tot el meu suport. Si l'equip tècnic del Departament d'Obres ha determinat que es pot actuar en tres trams no el discutisc, com fa el PP. El que fem és dur a terme l'actuació en un barri que havia estat oblidat durant molts anys i tractar d'aconseguir més subvencions o fons propis per a realitzar una tercera fase en la resta de carrers”, ha conclòs, Martínez.


barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud