Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Un Gobierno Limpio

El PP vota “NO” per segona vegada a que l'Ajuntament d'Alcoi reba subvencions

El PSOE condemna l'actitud “irresponsable i lamentable” del PP, que utilitza falsos pretextos per a confondre a la ciutadania i tractar d'impedir que arriben recursos a la nostra ciutat
02/09/22 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament d'Alcoi lamenta que el Partit Popular haja tornat a votar en contra, per segon any consecutiu, a l'aprovació del Compte General, una posició que evidencia la negativa dels populars a que Alcoi reba subvencions d'altres Administracions.

El Compte General, document purament tècnic que recull els estats d'Ingressos i Despeses a final d'exercici, s'ha sotmés a aprovació en el ple municipal celebrat aquest divendres, 2 de setembre. La seua aprovació i posterior remissió als òrgans corresponents el mes d'octubre és fonamental perquè l'Ajuntament puga acollir-se a diferents subvencions. I el PP ha votat, una altra vegada, en contra.

Segons subratlla la regidora d'Hisenda, Vanessa Moltó, “en els últims anys, l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat els dos pressupostos més ambiciosos de la seua història, amb l'objectiu d'atendre les situacions de dificultat ocasionades per les crisis de la Covid 19 o per la pujada de preus de l'energia. Davant aquest escenari, el PP no sols no ha aportat res, sinó que a més tracta d'impedir l'arribada de recursos econòmics a la nostra ciutat”.

Tal com destaca l'edil, enguany i gràcies a un treball previ de planificació, l'Ajuntament d'Alcoi rebrà més de 20 milions procedents d'altres Administracions, que seran destinats a finançar diferents projectes de transformació de la ciutat.

“En els últims dos anys, el PP ha tractat de bloquejar recursos per valor de 160 milions d'euros, obstaculitzant l'aprovació dels pressupostos o, com en el present cas, tractant d'impedir l'aprovació dels Comptes Generals”, manifesta Moltó, qui afig que “davant el catastrofisme, la desinformació del PP i les incerteses de l'actual conjuntura, hem d'oferir informació veraç i certitud a la ciutadania”.

En aquest sentit, la regidora d'Hisenda recorda que el consistori ha tancat el pressupost de 2021 amb resultat positiu, compta amb un endeutament baix (del 45%) , un termini de pagament mitjà a proveïdors de 9 dies i un compliment d'execució del pressupost corrent del 90%.

Afig que el romanent es basa en un criteri de caixa i el seu caràcter negatiu es basa en l'esforç d'aquesta administració per pagar de manera fluida als seus proveïdors, per damunt del ritme d'ingressos que rep. Així i tot, els drets de cobrament que té reconeguts l'ajuntament són superiors al romanent negatiu, és a dir, que si se l'Ajuntament cobrara tot el que se li deu, aquest indicador també seria positiu.

“És molt irresponsable i lamentable que el PP utilitze falsos pretextos per a tractar d'impedir que arriben recursos a la nostra ciutat”, conclou l'edil socialista.


Otras Noticias

Belda: «O el PP no sap que és el programa Aftercare o torna a mentir»

Aftercare és un programa per a facilitar les reinversions d'empreses amb capital estranger. A Alcoi es fa en totes les empreses que Conseleria ha localitat amb capital estranger que fins el moment en ...

El PP d'Alcoi torna a mentir i confondre: la Fundació Caja Mediterráneo no deu ni un euro a l'Ajuntament

El PP actua de forma molt irresponsable en acusar de morosa a una entitat que no ho és

No som inútils i tenim la consciència ben tranquil·la

Article d’Opinió Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa de l’Ajuntament d’Alcoi Grup Municipal PSPV-PSOE

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud