Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Un Gobierno Limpio

Belda: «O el PP no sap que és el programa Aftercare o torna a mentir»

Aftercare és un programa per a facilitar les reinversions d'empreses amb capital estranger. A Alcoi es fa en totes les empreses que Conseleria ha localitat amb capital estranger que fins el moment en són 3
26/08/22 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

El Partit Popular ha publicat una nota de premsa en la qual diu que el programa ‘Aftercare’ aprovat a proposta del PP el març de 2020, i que va començar a aplicar-se en 2021, cosa totalment lògica tenint en compte que vam passar una pandèmia, va acabar amb només tres visites a empreses i demana «concedir un nou impuls al programa ‘Aftercare’ de suport i seguiment a les empreses d'Alcoi perquè continuen invertint a la ciutat, garantisquen la seua continuïtat i eviten la seua deslocalització». Cal recordar que és el programa ‘Aftercare’, i precisament no és el que diu el Partit Popular (tal com tothom pot comprovar en la nota de premsa de la Generalitat on s’anuncia) és un programa desenvolupat per a facilitar les reinversions d'empreses amb capital estranger en la localitat.

L' IVACE va ser l’encarregat de localitzat quines empreses d’Alcoi poden ser incloses en ‘Aftercare’, lògicament, només poden les empreses amb capitat estranger i a Alcoi el programa s'ha desenvolupat concretament en les tres empreses que Conselleria ha localitzat amb capital estranger, en el cas de trobar-ne més s’ampliaria. Dues d'elles són de l'alimentació i una tercera de l'àmbit de les matèries primeres industrials. Entre totes elles generen 68 ocupacions i distribueixen els seus productes tant a escala nacional com internacional.

Pel que respecta al programa, el PP afirma que únicament ha consistit en la visita a tres empreses, cal indicar que no és així, i es treballa recaptant informació sobre les necessitats de les empreses, s'estudien possibles actuacions a implementar per a donar el suport públic i institucional que precisen en els seus processos de reinversió o inversió amb l'objectiu de facilitar a les empreses implantades en el nostre territori l'accés a recursos perquè puguen millorar la seua oferta de valor i incrementar la seua capacitat productiva i així continuar generant riquesa i ocupació en la Comunitat Valenciana.

A més aquestes sessions les va poder aprofitar l'Ajuntament d'Alcoi, per a acostar a aquests empresaris l'estratègia IMPULSALCOI 2019-2023, que comprén totes les mesures, actuacions i programes dirigits a implementar el pes de l'activitat industrial a Alcoi, fomentar l'aparició d'activitats més intensives en tecnologia i coneixement que incrementen la competitivitat i el valor afegit de les empreses.

Fora d’aquest programa si s’han visitat moltes més empreses i es treballa per conéixer les necessitats de totes.

«Lamentem que una vegada més el PP vulga confondre a la ciutadania, o que estiguen ells totalment confosos i no sàpiguen que és el programa ‘Aftercare’ que és un programa de la Conselleria per a treballar amb les empreses amb capital estranger i evidentment no són 3.000 les empreses amb capital estranger que hi ha a la ciutat. Però si són més de 3.000 les que hi ha i amb les que el nostre govern treballa braç a braç a través del programa Impulsalcoi Pla Industrial que ja estem aplicant i que s’ha elaborat a terme d’acord amb tots els sectors productius de la ciutat i després va ser ratificat per unanimitat pel Consell Econòmic i Social», destaca el regidor d’Empresa, Alberto Belda.

«Sabem que lògicament el PP no demanarà disculpes pel seu error, ja que mai ho fa. Diran que bé, que aquest programa és per a empreses amb capital estranger, però que no donem suport a la resta d’empreses, quan saben que no és cert, treballem per la indústria i escoltem totes les seues reivindicacions».


Otras Noticias

El PP vota “NO” per segona vegada a que l'Ajuntament d'Alcoi reba subvencions

El PSOE condemna l'actitud “irresponsable i lamentable” del PP, que utilitza falsos pretextos per a confondre a la ciutadania i tractar d'impedir que arriben recursos a la nostra ciutat

El PP d'Alcoi torna a mentir i confondre: la Fundació Caja Mediterráneo no deu ni un euro a l'Ajuntament

El PP actua de forma molt irresponsable en acusar de morosa a una entitat que no ho és

No som inútils i tenim la consciència ben tranquil·la

Article d’Opinió Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa de l’Ajuntament d’Alcoi Grup Municipal PSPV-PSOE

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud