Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Un Gobierno Limpio

El PP d'Alcoi torna a mentir i confondre: la Fundació Caja Mediterráneo no deu ni un euro a l'Ajuntament

El PP actua de forma molt irresponsable en acusar de morosa a una entitat que no ho és
24/08/22 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

Com ja és tradició el Partit Popular d'Alcoi ha elaborat una nota de premsa en la qual falta a la veritat i aquesta vegada per voler atacar al Govern Municipal acusa una entitat que va ser fonamental en la reobertura del CADA afirmant que deu diners quan no és així.

El Partit Popular diu que la Fundació CAM deu diners a l'Ajuntament, quan realment és al contrari. Està actuant de forma molt irresponsable en acusar de morosa a una entitat que no ho és.

L'Ajuntament d'Alcoi i la Fundació Caja Mediterráneo van signar un conveni de col·laboració per a la reobertura del CADA, convertit en l'IVAM CADA Alcoi, ja que aquesta entitat és la propietària de l'edifici. Amb aquest acord l'Ajuntament es comprometia a pagar una quantitat determinada a la Fundació que és superior a la que la Fundació paga al consistori pel manteniment de l'edifici Font Roja Natura, una vegada dut a terme el càlcul de la liquidació. Hi ha una partida en el pressupost que és públic i tothom pot contrastar que l'Ajuntament ha de pagar a la Fundació i no al contrari.

“Una vegada més hem de desmentir al Partit Popular, en el que no és un encreuament d'acusacions. Són falsedats del PP, que com sempre demostrem. És molt greu i irresponsable acusar una entitat com la Fundació Caja Mediterráneo de morosa quan no ho és”, destaca l'edil de Cultura, Raül Llopis. “És una llàstima que aquesta formació política i en concret el seu portaveu estiguen centrats en crear les seues pròpies veritats, construïdes des de la mentida i intentar confondre d'una forma basta a la ciutadania.”

“Fa poc el senyor Ruiz, portaveu del grup municipal del PP, recomanava als periodistes locals contrastar les notes del PSOE. Jo no soc periodista com ell, però soc una persona que no esmente i no em sent capacitat per a recomanar res a cap professional, que segur sap fer molt bé el seu treball, però lamente que constantment estiguen enganyant la ciutadania i a la premsa amb titulars que després vam demostrar que són mentida i si realment anima a contrastar totes les notes, quedarà retratat per les seues contínues falsedats, qualsevol persona pot accedir al pressupost i veurà aquesta partida”.

“Volem agrair a la Fundació Caja Mediterráneo la seua implicació en la reobertura del CADA, un projecte que ha aconseguit que la nostra ciutat tinga un museu referent de l'art modern en la nostra comunitat i lamentem que haja de patir atacs per part del portaveu del Partit Popular, esperem que el senyor Ruiz demane disculpes a la Fundació per les seues acusacions falses i rectifique”, conclou, Llopis.


Otras Noticias

El PP vota “NO” per segona vegada a que l'Ajuntament d'Alcoi reba subvencions

El PSOE condemna l'actitud “irresponsable i lamentable” del PP, que utilitza falsos pretextos per a confondre a la ciutadania i tractar d'impedir que arriben recursos a la nostra ciutat

Belda: «O el PP no sap que és el programa Aftercare o torna a mentir»

Aftercare és un programa per a facilitar les reinversions d'empreses amb capital estranger. A Alcoi es fa en totes les empreses que Conseleria ha localitat amb capital estranger que fins el moment en ...

No som inútils i tenim la consciència ben tranquil·la

Article d’Opinió Teresa Sanjuán, regidora de Democràcia Participativa de l’Ajuntament d’Alcoi Grup Municipal PSPV-PSOE

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud