Logo con las siglas del Partido Socialista Obrero Español.
Cuadrado rojo con letras PSOE en blanco. Símbolo del partido. Cuadrado rojo con un puño y una rosa en blanco.

Secciones
Servicios

Ingreso M?nimo Vital

Agenda para una recuperaci?n justa

Empleo con derechos

Compromiso con la ciencia

Nuestra propuesta de reforma constitucional

Moltó: "Aquest govern no ha deixat de treballar pel comerç d'Alcoi"

S'han millorat urbanísticament diferents zones de la ciutat, hem posat en marxa activitats de dinamització comercial en tots els barris, hem creat l'oficina de comerç i ajudes per a l'obertura de negocis
19/08/20 - -
 • Del·licious
 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • GoogleBookMarks
 • Imprime
 • Comparte
Votar:

Votar:

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, ha volgut contestar a la regidora del Partit Popular, Lirios García, sobre la situació comercial i destacar la tasca realitzada als últims anys en aquest àmbit, posant en marxa diferents iniciatives que mai s'havien realitzat a la ciutat en temes de comerç, com activitats de dinamització comercial en tots els barris, programes de motivació, la creació d'ajudes per obrir negocis al centre d'Alcoi, subvencions als mercats municipals, l'obertura de l'oficina de comerç o la reurbanització de carrers, alguns com Entença que feia més de 30 anys que estava pendent d'una reforma. Una reurbanització que ha suposat una millora per als veïns o per al trànsit de persones en la zona i que és part de l'estratègia EDUSI, una estratègia urbana integral finançada amb fons europeus. 

 

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, explica: "Aquest govern no ha deixat de treballar pel comerç d'Alcoi, creant noves ajudes, programes i activitats que no existien a la ciutat durant el govern del Partit Popular però, a més a més, als darrers anys han crescut el nombre de llicències d'obertura respecte als anys on governaven aquells que només es preocupen pels comerciants de la nostra ciutat quan estan a l'oposició". 

 

Des de la regidoria es destaca que el comerç de proximitat ha sofrit una reconversió important als últims anys no només a Alcoi sinó a tot el territori amb l'arribada d'Internet, i en aquest aspecte, el programa de competitivitat que hem posat en marxa des de la regidoria de comerç als últims anys, ha permés reconvertir-se i reinventar-se tant a comerciants del Mercat de Sant Roc com els de la resta d'Alcoi que han volgut participar. També s'ha impulsat, des del Portal del Comerciant, comerços en línia i directoris d'empreses de la nostra ciutat. No podem oblidar tampoc que l'arribada de la Covid-19 ha suposat també un important repte per al comerç que des de l'Ajuntament que s'ha intentat minimitzar des del minut zero amb les ajudes Reactiva Alcoi.

 

Pel que respecte a la dinamització comercial, des de la regidoria s'apunta que, als últims anys, s'han realitzat diferents activitats conjuntament amb les associacions comercials com Botigues al Carrer, la Nit Oberta al centre o, accions al barri de Santa Rosa i Zona Nord. També la creació de nous esdeveniments com la Fira Modernista han suposat una oportunitat per al comerç de la ciutat. D'altra banda, destaca l'obertura d'una oficina municipal específica en tema de comerç en el carrer Sant Francesc. Una altra acció ha sigut la creació d'ajudes per obrir negocis en el centre històric, ja que en tres anys s’han atorgat 67 ajudes, 41 per l’obertura d’un nou negoci i 26 per a la rehabilitació de locals. 

 

"Tal com consta al pla d'Acció Comercial també hem apostat per millorar urbanísticament algunes zones comercials. S'han fet actuacions a Sant Llorenç, Mossén Torregrossa, Sabadell, Regiment Biscaia, Santa Rosa, Sant Francesc o la Placeta de la Creu Roja dins del Pla d'Acció Comercial, consensuades amb els comerciants. També hem reurbanitzat un dels carrers més llargs de la nostra ciutat, com és Entença, pendent des de feia més de 30 anys i que ha suposat una millora indubtable per als vianants, fent realitat el carrer que els veïns es mereixien" afegeix Moltó. 

 

Moltó conclou: "La incentivació de l'activitat comercial no es pot tractar carrer per carrer, tots sabem i, ho hem pogut comprovar de primera mà als últims mesos, que el comerç de proximitat dóna vida a la nostra ciutat i és fonamental, per això seguim apostant per ell amb mesures i iniciatives que ajuden a obrir negocis i a millorar el consum en tota la ciutat".


Otras Noticias

El govern municipal demana al Partit Popular coherència amb els seus compromisos

Es van acceptar les peticions dels populars en el procés de conversió en zona de vianants, per a aconseguir un major suport, i ara es desmarquen dels acords

Educació Ambiental per a l’incivisme o per al civisme

Jordi Silvestre, Regidor de Transició Ecològica

Serna: “Los Presupuestos más sociales de la historia escuchan las reivindicaciones de La Muntanya y destinan 25,7 millones a la comarca”

· La diputada socialista en Les Corts Valencianes ha presentado las inversiones que recogen los Presupuestos de la Generalitat de 2021 para la comarca de La Muntanya en una rueda de prensa junto con e...

barrafooter

w3cPSOE - CEF © Ferraz, 70. Madrid. Tel. 91 582 04 44 infopsoe@psoe.es
AVISO LEGAL Optimizado a 1024 x 800 píxeles | Mapa Web | Contacto
POLITICA DE PRIVACIDAD

 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Google+
 • Youtube
 • Flickr
 • SoundCloud